voor begeleiders veelgestelde vragen links contact
       
nieuws
wat is KJV
hoe word ik lid
de internetjury
welke boeken moet ik lezen
prikbord
boek van de week
contacthome
GROEP1 GROEP2 GROEP3 GROEP4 GROEP5 GROEP6

< terug

Tegenwoordig heet iedereen Sorry
Bart Moeyaert
Querido

Bianca is een kind van gescheiden ouders. Haar moeder is voortdurend bezig met haar zorgbehoevende broer, en haar vader spendeert liever tijd met zijn nieuwe vriendin. Op een dag komt er onverwacht bijzonder bezoek: de moeder van haar broers vriendje blijkt Bianca’s favoriete actrice te zijn. Dat zij wel oprechte aandacht heeft voor haar, doet Bianca deugd.


Dyslexie? Liever een luisterboek? Probeer het hier uit en check www.ikhaatlezen.be

 
Reacties

Je e-mail adres komt niet op de site. Een redactie bekijkt je reactie voor ze online komt.

Verklap het einde niet! Dan blijft het ook spannend voor de anderen.

naam  (verplicht)
e-mail  (verplicht)
leeftijd
gemeente
reactie
  Versturen
13.01.2020 Kelly - Kapellen
 
Ik vond het boek een speciaal boek. Het boek las vlot. De cover sprak mij meteen aan om er in te beginnen lezen.
25.10.2019 Zenthe - Wommelgem
 
Mijn favoriete personage in dit boek was Bianca. Zij is ook in heel het boek de persoon waar ik me het meest mee kan identificeren. Haar broertje Alan is echt het tegenovergestelde van haar en dat maakt het boek nog mooier.
Ik vond het een hele speciale en leuk om te lezen schrijfstijl. Ik had het gevoel dat ik de schrijfstijl al eerder had gezien maar ook weer niet en dat zorgde voor mij dan weer voor een nieuwe leeservaring.
De personages in het boek veranderen niet echt. De enige die een beetje verandert is Bianca. En dat is pas in de laatste hoofdstukken waardoor je eigenlijk een heel ander einde krijgt dan je had verwacht.
Wat me wel wat tegenviel was dat het eigenlijk niet zo vlot las. Ik had gehoopt om het in een dag uit te krijgen maar heb er uiteindelijk toch maar 4 dagen over gedaan. Vooral omdat ik het soms gewoon weglegde omdat het me niet meer zo interesseerde.