voor begeleiders veelgestelde vragen links contact
     
nieuws
wat is KJV
hoe word ik lid
de internetjury
welke boeken moet ik lezen
prikbord
boek van de week
contacthome
FORUM ALGEMEEN INLOGGEN REGISTREER PASWOORD VERGETEN
START | HANDBOEK | WERKMODEL| LEZINGEN | ARCHIEF | HISTORIEK

BESTEL JE KJV-MATERIALEN IN DE WEBWINKEL

Einde leesjaar 2018-2019

Stemmen kan tot en met woensdag 24 april, zo is er extra leestijd tijdens de Paasvakantie! Vragen over het stemmen? Kijk eerst even hier!

Iedereen Leest zal er opnieuw voor zorgen dat genomineerde auteurs en illustratoren van groep 1 tot 4 aanwezig zijn op lokale slotfeesten. Een overzicht van de data en locaties waar er feesten plaatsvinden, staat hier. Al het materiaal voor de activiteiten en feestelijkheden staat hier.
Het slotfeest voor groep 5 en 6 vindt plaats op zaterdag 11 mei in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Deze auteurs en illustratoren zijn van de partij: Tine Bergen, Luc Descamps, Ingrid Godon, Siska Goeminne, Berti Persoons, Johan Vandevelde, Inge Verbruggen, Paul Verrept en Roxanne Wellens. Het programma vind je hier, inschrijven kan hier.

Op 11 mei maken we ook de winnaars van alle groepen bekend.

Werkdocumenten 2018-2019

Downloads 2018-2019

KJV-logo nodig? Mail naar kjv@iedereenleest.be

Digitaal magazine
In ons digitale KJV-magazine sturen we regelmatig nieuwtjes uit andere KJV-groepen, sfeer- en fotoverslagen en inspiratie uit verschillende hoeken. Wil je een voorproefje, klik dan rechts op de foto. Krijg je het graag ook in je mailbox? Meld je hier aan!

Iedereen leest mee!
Luisterpunt zorgt er ook dit jaar voor dat alle KJV-boeken vanaf groep 2 als Daisy-luisterboek en groteletterboeken beschikbaar zijn. Op vraag doen ze een omzetting naar braille. Mail of bel (02 423 04 11) naar Luisterpunt voor meer info. Je kan bij de bespreking van de boeken een fragment beluisteren als voorproefje!

Forum
Op het forum kan je als begeleider en/of coördinator tips en ideeën uitwisselen met andere begeleiders en coördinatoren. Hoe vul jij een bijeenkomst van KJV-leden in? Hoe geraak jij aan de genomineerde boeken? Hoe vind jij nieuwe begeleiders?

Promotiematerialen en KJV-leesdagboek
Bladwijzers, vlaggenlinten, banners ... kunnen besteld worden in de webshop.
Juryleden kunnen een eigen KJV-leesdagboek bijhouden. Klik op de covers voor een voorsmaakje. Het voorbeeld opent in een pop-up venster. Je kan door de leesdagboeken bladeren door de pagina's met de muis om te draaien.

Leesdagboeken zijn te koop in de webwinkel. Die van groep 2 tot en met 5 zijn aangepast aan een leesjaar met 8 titels.

  • Leesdagboek
    Leesdagboek Leesdagboek
         
    Leesdagboek Leesdagboek Leesdagboek