voor begeleiders veelgestelde vragen links contact
     
nieuws
wat is KJV
hoe word ik lid
de internetjury
welke boeken moet ik lezen
prikbord
boek van de week
contacthome
FORUM ALGEMEEN INLOGGEN REGISTREER PASWOORD VERGETEN
START | HANDBOEK | WERKMODEL| LEZINGEN | ARCHIEF | HISTORIEK

BESTEL JE KJV-MATERIALEN IN DE WEBWINKEL

Plannen leesjaar 2017-2018

Werkmodellen
Inspiratie om met de KJV-boeken aan de slag te gaan in je leesgroep vind je op de site.

Startdagen > september
We organiserden 2 startdagen dit jaar. Het verslag vind je hier.

Ontmoeting met Waalse juryleden > maart
Iedereen Leest organiseerde samen met de Waalse Prix Farniente een ontmoeting voor de juryleden van groep 6 op zaterdag 17 maart.

Einde van het leesjaar > april - mei 
Stemmen kan tot en met maandag 23 april, zo is er extra leestijd tijdens de Paasvakantie!

Iedereen Leest zorgt er opnieuw voor dat genomineerde auteurs en illustratoren van groep 1 tot 4 aanwezig zijn op lokale slotfeesten door meerdere KJV-afdelingen samen. Op 16 locaties zal er gefeest worden tussen 21 april en 3 juni, door maar liefst 88 KJV-groepen die de handen in elkaar slaan. Op de meeste feesten zijn ook internetjuryleden welkom, een overzicht vind je hier.

Daarnaast organiseren we een evenement voor groep 5 en 6, op zondag 6 mei bij ARSENAAL/LAZARUS in Mechelen, van 13.30 tot 17. 30 uur. Bekijk hier het volledige programma en de praktische info. Deelnemen is gratis, maar inschrijven verplicht en kan vanaf 18 april via de webshop. Voor de meeste activiteiten moeten juryleden ook een plaats reserveren bij de inschrijving. Geef hen dus tijdig het programma door want het aantal plaatsen is beperkt.

Werkdocumenten 2017-2018

Downloads 2017-2018

KJV-logo nodig? Mail naar kjv@iedereenleest.be

Digitaal magazine
In ons digitale KJV-magazine sturen we regelmatig nieuwtjes uit andere KJV-groepen, sfeer- en fotoverslagen en inspiratie uit verschillende hoeken. Wil je een voorproefje, klik dan rechts op de foto. Krijg je het graag ook in je mailbox? Meld je hier aan!

Iedereen leest mee!
Luisterpunt zorgt er ook dit jaar voor dat alle KJV-boeken vanaf groep 2 als Daisy-luisterboek en groteletterboeken beschikbaar zijn. Op vraag doen ze een omzetting naar braille. Mail of bel (02 423 04 11) naar Luisterpunt voor meer info. Je kan bij de bespreking van de boeken een fragment beluisteren als voorproefje!

Forum
Op het forum kan je als begeleider en/of coördinator tips en ideeën uitwisselen met andere begeleiders en coördinatoren. Hoe vul jij een bijeenkomst van KJV-leden in? Hoe geraak jij aan de genomineerde boeken? Hoe vind jij nieuwe begeleiders?

Promotiematerialen en KJV-leesdagboek
Bladwijzers, vlaggenlinten, banners ... kunnen besteld worden in de webshop.
Juryleden kunnen een eigen KJV-leesdagboek bijhouden. Klik op de covers voor een voorsmaakje. Het voorbeeld opent in een pop-up venster. Je kan door de leesdagboeken bladeren door de pagina's met de muis om te draaien.

Leesdagboeken zijn te koop in de webwinkel. Die van groep 2 tot en met 5 zijn aangepast aan een leesjaar met 8 titels.

  • Leesdagboek
    Leesdagboek Leesdagboek
         
    Leesdagboek Leesdagboek Leesdagboek